Håkans Golv och Kakel är ett företag med sin verksamhet i regionen runt omkring Katrineholm, med sin långa erfarenhet av produktimport och entreprenad av golv- och kakelarbeten är Håkans Golv och Kakel ett företag du kan lita på. Med vår expertis inom området hjälper vi dig att förverkliga dina drömmar om ett härligt badrum eller det perfekta golvet.

Företagets historia

Håkans Golv och Kakel bildades 1984 av Håkan Pettersson. Håkan ägnade då sin verksamhet åt att bara lägga golv och sätta kakel.

13 år senare, då företaget hade växt och skaffat sig en bra grund att stå på började företaget importera och sälja kakel, klinker och parkettgolv.

År 1999 tog Håkans Golv och Kakel ett stort steg och etablerade sin egen fastighet på Ljungvägen 31 i Katrineholm, där företaget finns tillgängliga idag. Samma år blev Håkans son Jonas delägare i företaget och företagsnamnet ändrades till HJ Petterssons Golv och Kakel AB.

Verksamheten idag

Idag, 28 år efter att företaget bildades är antalet anställda fyra stycken. Mattläggare, kakelsättare och försäljare av företagets golv- och kakelprodukter.

Företagets målsättning är att hjälpa varje kund att hitta en lösning som passar. Detta ska i sin tur göra att företaget har nöjda kunder.

Produktförsäljning

Vi agerar dels som grossistföretag mot byggföretag i Katrineholm-, Flen- och Vingåkersregionen, på samma gång vänder vi oss till privatpersoner och erbjuder samma utbud av våra produkter.

Vi importerar produkter från våra kvalitetsleverantörer i framförallt Spanien och till viss del från Danmark. I och med importen kan vi erbjuda dig som kund hög kvalité till lågt pris. Vi kan t.ex. på vissa produkter erbjuda ett lägre pris än de väl etablerade kedjorna i Sverige kan göra.

Våra stora produktområden är:

  • Kakel
  • Klinker
  • Plastmattor
  • Parkett
  • Laminat
  • Fix, fog och spackel
  • Tillbehör


Entreprenad

Vi kan erbjuda helrenoveringar och andra typer entreprenadarbeten av exempelvis badrum mot privatpersoner.  

Kontakta oss redan idag för en offert. Tänk på att du kan utnyttja ROT-avdraget!